Motorola MBP-483 Babyfoon met camera 2.8" - Met kleurenscherm en infrarood verbinding - Wit

105,98
6 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Zilver Goudkleurig zilver,wit,goudkleurig Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Motorola MBP-483 Babyfoon met camera 2.8" - Met kleurenscherm en infrarood verbinding - Wit

Babyfoon, beeld en geluid met beveiligde verbinding
Een babyfoon met beeld geeft veel ouders net die extra zekerheid dat hun kindje veilig en wel ligt te slapen. En zeker met deze draadloze, digitale beeld babyfoon van Motorola is het genieten terwijl je kleintje in dromenland is. Het loepzuivere beeld laat niets te wensen over en het 2,4” kleurendisplay maakt het plaatje compleet. Ook in het holst van de nacht heb je een uitstekende beeldkwaliteit dankzij de infrarood nachtverlichting. Met de Motorola babyfoon verlies je ze nooit uit het oog.

Hoe een babyfoon beeld biedt op hoog niveau
Het belang van een uitstekende babyfoon is niet te overschatten. Je hebt er jaren plezier van en elke avond sta je via de babyfoon in contact met je kindje, terwijl hij of zij zich oplaadt voor weer zo’n dag vol avonturen. Wat deze babyfoon onderscheidt binnen ons assortiment is:
•De digitale verbinding met ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’, oftewel: gegarandeerd een stabiele en storingsvrije verbinding.
•De kwaliteit waar het assortiment van Motorola Baby bekend om staat. Je kiest een kwalitatief hoogwaardige babyfoon.
•De IR nachtverlichting, die een verrassend mooi beeld geeft zelfs bij de zwakste lichtbron.
Eisen aan de babyfoon: beeld, gebruiksgemak en mogelijkheden
Naast de beeldkwaliteit wilt u natuurlijk een babyfoon die alle mogelijke opties biedt. Denk aan visuele geluidsindicatie met LED lampjes, de temperatuurweergave van de babykamer (te warm of te koud) en de digitale zoomfunctie om uw kindje beter in beeld te krijgen. Deze babyfoon heeft alles wat u zoekt en meer. Want met Motorola kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.