Baby Monitor NIEUWSTE TREND Babyfoon Met Camera - App - Wit - Baby Camera - monitor - foon - Babyfoons – Wifi- flexibel

59,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Baby Monitor NIEUWSTE TREND Babyfoon Met Camera - App - Wit - Baby Camera - monitor - foon - Babyfoons – Wifi- flexibel


DE NIEUWSTE TREND BABYFOON!!

Altijd het beste zicht
Het opzetten van de babyfoon is een eitje. Bevestig het aan het babybedje, aan de muur of hang het op. Terwijl de baby groeit, kun je het verplaatsen om elke beweging te volgen.

Luisteren en inspreken
De camera beschikt over een “Two-Way audio”. Dit houdt in dat naast het mee luisteren, je net zo makkelijk op afstand kunt inspreken. Met de kraakheldere microfoon kun je ook op afstand jouw baby gerust stellen!
Nachtvisie
De camera van de babyfoon beschikt over een ingebouwde infrarood. Zo heb je tot wel 10 meter zicht wanneer het donker is. Om te zorgen dat jouw baby ongestoord blijft slapen, schakelt de camera van de babyfoon automatisch over van dag visie naar nacht visie.
Opslag en plaatsing
De videobeelden worden in de Cloud en/of een micro SD-kaart opgeslagen. De minimale geheugencapaciteit van de kleinste Micro SD-kaart is 16GB en de maximale geheugencapaciteit van de grootste Micro SD-kaart is 128GB. Deze geheugencapaciteiten geven de mogelijkheid om de beelden van 32 dagen terug te bekijken. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld voor een langere tijd van huis bent en wellicht de camera als bewakingscamera wilt gebruiken.
De babyfoon kent het verschil tussen omgevingsgeluiden, zoals wind of als iets valt en wanneer je kind huilt en aandacht nodig heeft. Als de baby huilt wanneer je de kamer uit bent, ontvang je een melding.

• Haarscherpe 1080p-resolutie
• Beweging- én geluidsdetectie en melding op je telefoon
• Volgt automatisch bewegingen
• Geluid ontvangen en inspreken
• Mogelijk meerdere apparaten aan te sluiten
• Montage aan de muur, plafond of ergens neerzetten
• Dag visie en nacht visie
• Zéér gebruiksvriendelijke telefoon/laptop app
• Draadloos middels WIFI


Slimme beveiliging voor een gerust gevoel
Als u onderweg bent en op de hoogte wil blijven van wat er op afstand gebeurt, mist u met de app geen enkel moment. Het gemakkelijke aan deze app is dat u zelf volledig instelt wanneer u een pushmelding wenst te ontvangen. Een pushmelding bij een inbraak of een huilende baby?
Voor deze app is het geen probleem!

Remote Terugspreekfunctie
Deze IP camera is voorzien van een terugspreekfunctie. Heeft u een afspraak of bent u op reis? De ingebouwde microfoon en luidspreker zorgen ervoor dat u via uw mobiele telefoon of tablet het gevoel hebt altijd dicht bij uw gezin te zijn. De bewakingscamera slaat de bestanden lokaal op (SD kaart niet inbegrepen), zodat u opnames eenvoudig via de app kunt afspelen.
✓ Babyfoon op afstand: Deze camera fungeert niet alleen als beveiligingscamera, maar ook als babyfoon met camera op afstand. De WiFi-camera monitort realtime activiteiten van uw baby, zelfs als u op kantoor werkt, in de sportschool staat of aan het koken bent. Houd uw baby waar en wanneer u maar wilt in de gaten. Wel dient u de app open te houden indien u uw baby continue wilt monitoren.
✓ Bewegings- en Geluidsdetectie met notificaties: De ingebouwde beelddetectiesensor zendt bewegings- en geluidsalarmen op afstand uit wanneer plotselinge beeld/geluidsveranderingen optreden. Ook is het mogelijk om het type notificatie naar wens in te stellen met verschillende gevoeligheidsniveaus.
✓ Eenvoudig in gebruik: Via een iOS/Android smartphone en WiFi maakt u gemakkelijk contact met de camera. Met behulp van de gratis app heeft u externe toegang tot de indoor beveiligingscamera, altijd en overal. Maximaal vijf gebruikers kunnen tegelijkertijd meekijken.