Luxyana babycare Luxyana® Babyfoon met Camera - Beveiligde Babyfoon Pro Series 1080p - Premium Veiligheid voor het Gezin - Wifi - HD Kwaliteit - Spraakfunctie - Bewegingsdetectie - Wit

49,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Luxyana babycare Luxyana® Babyfoon met Camera - Beveiligde Babyfoon Pro Series 1080p - Premium Veiligheid voor het Gezin - Wifi - HD Kwaliteit - Spraakfunctie - Bewegingsdetectie - Wit

Als je een babyfoon zoekt waarbij de veiligheid van je kind van groot belang is, dan is de Luxyana® Babyfoon Pro Series 1080p de beste keuze. Met je GSM kan je overal, beveiligd, via internet de camera bedienen, de beelden bekijken en spreken/luisteren via de babyfoon.
Voordelen van de Luxyana® Babyfoon

 • Ontworpen voor de veiligheid in het gezin.
 • Aansluiting via een stabiele Wifi (2,4 GHz) connectie.
 • De babyfoon kan, na inloggen, vanaf elke plek en altijd bereikt worden.
 • Makkelijke bediening via een gratis app.
 • De beelden van de camera zijn van hoge Full HD kwaliteit (1080p).
 • Ook gedurende de nacht goed beeld dankzij 6 Infrarood LEDs.
 • De babyfoon kan ook aan de muur of op het plafond gemonteerd worden.
 • Makkelijke installatie met behulp van Nederlandse handleiding.
 • Bewegingsdetectie
 • Geluidsdetectie
 • Beweegbare camera, 110° verticaal en 355° horizontaal
 • Spreken en luisteren via de babyfoon
 • Opslag mogelijk op een Micro SD kaart (niet meegeleverd) of Cloud
 • Uitbreidbaar met meerdere camera's en gebruikers

Eenvoudig, flexibel en veilig Nadat de babyfoon met camera op het gewenste Wifi-netwerk (2,4 GHz) is aangesloten kan de App op de betreffende GSM geïnstalleerd worden. Er is zowel een iOS (iPhone) als Android versie beschikbaar in de App Store of Google Play. In de App kan naar wens 1 of meerdere babyfoons geïnstalleerd worden. Meerdere gebruikers kunnen deze apparaten bedienen. Doordat de verbindingen beveiligd zijn, kan dat alleen als deze gebruiker(s) zijn ingelogd met de geïnstalleerde inloggevens. De installatie wordt stap voor stap beschreven in de Nederlandse handleiding. Inloggen en de babyfoon bedienen kan overal waar er een internet aansluiting voor de GSM beschikbaar is.
Hoge kwaliteit beelden Zowel bij daglicht als bij nacht geeft de camera mooie en vooral duidelijke beelden, Full HD 1080p. De beelden zijn haarscherp en goed te bedienen met de app. De camera is ook zeer flexibel te gebruiken. Behalve inzoomen kan deze ook horizontaal (355°) en verticaal (110°) ronddraaien.
Gesprekken voeren Doordat de camera zowel een luidspreker als microfoon heeft kan er via de babyfoon gesproken en geluisterd worden.
Bewegingsdetectie en geluidsdetectie Ook bijzonder aan deze camera is de ingebouwde bewegings- en geluidsdetectie. Dit maak de Luxyana® Babyfoon in de meeste gevallen de ultieme babyfoon. In de App kunnen, op een eenvoudige manier, meldingen ingesteld worden zodat bij geluid of bewegingen de GSM een signaal afgeeft.
Complete Set De Luxyana® Babyfoon Pro Series 1080p wordt compleet geleverd met USB-kabel en 110-240 volt netwerkadapter. Tevens is er een montage setje met camera beugel, een paar schroeven en pluggen.
Luxyana® en Bol.com De Luxyana® Babyfoon Pro Series 1080p is nu beschikbaar via Bol.com.
Naar verwachting gaat deze introductieprijs op korte termijn omhoog,
dus bestel nu deze premium babyfoon met camera bij Bol.com en deze wordt dan gratis thuisbezorgd.