Babyfoon Miniboss MB-240 | Babyphone met Infrarood Nachtzicht | Baby Monitor met Temperatuursensor en Zoom- Wit/Groen

109,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Groen Wit,Groen Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Babyfoon Miniboss MB-240 | Babyphone met Infrarood Nachtzicht | Baby Monitor met Temperatuursensor en Zoom- Wit/Groen

Met de digitale Miniboss babyfoon blijft u steeds op de hoogte van wat er zich in de ruimte afspeelt waar uw baby zich bevindt. De set bevat een monitor en camera die met een storingsvrij signaal aan elkaar gekoppeld zijn. De babyfoon bevat alle essentiële functies om toezicht te houden op uw baby. Er kunnen meerdere camera’s aan de monitor gekoppeld worden.

STORINGSVRIJ:
De babyfoon is zo ontworpen dat deze geen storing veroorzaakt in andere apparatuur en zelf ook geen storing ondervindt, zodat u het waar dan ook kunt gebruiken.

NACHTZICHT:
Met de infrarood nachtzichtfunctie kunt u ook bij duisternis of zwak licht beelden opvangen van de baby of het gemonitorde gebied. Deze functie schakelt automatisch in wanneer er onvoldoende licht is.

SLAAPLIEDJES:
U kunt de baby in slaap sussen door een kalmerend wiegeliedje op de camera af te spelen. Er is keuze uit verschillende liedjes.

ECO MODUS:
Met deze modus kunt u de geluidsactivering van de babyfoon beheren. De standaard instelling van ECO is UIT. Als er gedurende 30 seconden geen geluid rond de camera is, zal deze stoppen met signalen uitzenden. Het scherm van de monitor schakelt uit als de camera niet uitzendt.
Als de camera een geluid opvangt dat luider is dan de ingestelde gevoeligheidsgraad zal het weer signalen overbrengen naar de monitor.

SPREEKFUNCTIE:
Houd de knop aan de voorkant van de monitor ingedrukt om tegen uw baby te spreken. Laat de knop los als u uitgesproken bent om weer naar het geluid in de babykamer te luisteren.

TEMPERATUURWEERGAVE:
Door de temperatuursensor op de camera kunt u steeds op de hoogte blijven van de temperatuur in de babykamer. De temperatuur wordt weergegeven op de monitor.

VOLUME EN HELDERHEID:
Zowel volume als helderheid zijn aanpasbaar met een paar drukken op de knop. Stel deze zo in dat het gebruik voor u het prettigst is.

ZOOMEN EN KANTELEN:
De babyfoon stelt u in staat om in- en uit te zoomen op het beeld en dit te kantelen, om zo het ideale zicht op uw baby te hebben en het overzicht te bewaren.

ALARM:
U kunt het alarm instellen om uzelf eraan te herinneren de baby te voeden, luiers te verschonen. wanneer het tijd is om te slapen, enz.

BATTERIJ: De monitor bevat een batterij die met de meegeleverde adapters kan worden opgeladen.

Frequentie: 2,4GHz FHSS
Modulatie Type: GFSK
Zendvermogen: 18dBm max
Gebruiksomgeving: Alleen binnenshuis gebruik; Temperatuur: 0-40 °C; Vochtigheid: 5% tot 90% rh (relatieve vochtigheid)
Gebruiksreikwijdte: Tot 275m (rechte lijn en open veld)
Adapter: Invoer: 100-240VAC 50 / 60Hz, 200mA max. Uitvoer: 5V, 600mA / 1A
LCD: 2.4'' TFT LCD
Oplaadbare batterij voor monitor: Model: 503.450; 3.7V, 950 mAh
Gebruiksduur met volle batterij (monitor): Tot 12 uur (ECO aan)
Beeld sensor type: 1/6,5'’ Color CMOS beeld sensor
IR LED Type: 940 nm


Inhoud van de verpakking:
1. Monitor x1;
2. Camera x1;
3. Monitor adapter x1;
4. Camera adapter x1;
5. Gebruiksaanwijzing x1