Witte Victure draadloze babyfoon met camera, met 2,4-inch digitaal LCD-scherm, intercomfunctie, VOX, nachtzicht, wekker & temperatuurbewaking

89,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Victure draadloze babyfoon met camera, met 2,4-inch digitaal LCD-scherm, intercomfunctie, VOX, nachtzicht, wekker & temperatuurbewaking

  • Tweerichtingsgesprek en infrarood nachtzicht: de zeer gevoelige microfoon en luidspreker bieden u een tweerichtingsgesprek-functie. Houd de toestand van uw baby in de gaten wanneer deze zich niet direct in uw kijkgebied bevindt. Met de nachtzicht-functie krijg je in het donker een duidelijk beeld van je slapende kind, zodat je tot rust komt.
  • Ingebouwde wiegelied-functie en temperatuurcontrole: Met de wiegelied-functie op de babyunit kunt u uw baby rustig in slaap brengen. De ouderunit toont de temperatuur van de kamer waar de babyfoon staat. Je kunt op elk moment controleren of de temperatuur geschikt is voor jouw baby.
  • Vox-modus en oplaadbare batterij: In de Vox-modus zijn het beeld en geluid van de ouderunit uitgeschakeld. Zodra je baby begint te huilen, gaat het display van de ouderunit automatisch weer aan. De ouderunit wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare batterij, zodat deze overal in huis kan worden meegenomen. Het babytoestel heeft geen ingebouwde batterij en moet worden aangesloten op een stroombron om te gebruiken.
  • Eenvoudige installatie en bediening. De babyfoon kan 360 graden draaien. Het kan eenvoudig aan de muur of op andere plaatsen worden geïnstalleerd om de status van uw baby 24/7 te controleren. De bediening is eenvoudig, gewoon plug and play. De draagbare ouderunit met batterij biedt volledige mobiliteit in huis.
  • Meerdere toepassingen: ons product kan op veel manieren worden gebruikt. De draagbare monitor kan worden gebruikt voor baby's en ouderen of huisdieren. Perfect voor familie en vrienden!