Witte Victure 1080P babyfoon, interne wifi-camera, IP-camera voor kinderen en huisdieren, interne camera met nachtzicht en bewegingsversterking met bidirectionele toon

65,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit wit (Bianco)

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Victure 1080P babyfoon, interne wifi-camera, IP-camera voor kinderen en huisdieren, interne camera met nachtzicht en bewegingsversterking met bidirectionele toon

  • [Bewegingsdetectie] – als de interne wifi-camera beweging of anomalen ontdekt, worden onmiddellijk meldingen naar de mobiele telefoon verzonden, wordt de directe alarmvideo opgenomen en in cloud of op de SD-kaart opgeslagen. De camera zorgt voor de veiligheid van je huis.
  • [2-weg audio/bidirectioneel] – de geïntegreerde wifi-camera met microfoon, 48 dB luidsprekers en ruisonderdrukking maakt het mogelijk om je baby/huisdier te bewaken. Je kunt je account met je gezin delen.
  • Nachtzicht: 120 graden groothoeklens, FHD 1920 × 1080, 8 onzichtbare infrarood-leds zorgen ervoor dat je ook in het donker alles duidelijk kunt zien.
  • [Cloud/SD-geheugen]: het lokale geheugen ondersteunt tot 64 GB micro-SD. Ook de cloud-opslagservice voor versleutelde bewaking is beschikbaar.
  • [Eenvoudig te gebruiken] - De installatie en configuratie van de interne WiFi-camera is eenvoudig. Kan eenvoudig aan de muur, het plafond of aan een tafel worden gemonteerd.
Opmerkingen:

1. De camera werkt alleen met 2,4 GHz WLAN.

2. Als je met de SD-kaart video's wilt opnemen. Gebruik een SD-kaart die hoger is dan C10. (SD-kaart is niet inbegrepen).