Witte Tattou - VIO Wi-Fi babyfoon met camera

165,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Tattou - VIO Wi-Fi babyfoon met camera

Nieuw op de Nederlandse markt zijn de Wi-Fi babyfoons van Tattou, strak vormgegeven babyfoons die werken met een Wi-Fi signaal of met de optionele Zero Emission Kit via het stopcontact zonder straling.

Download de app op je mobiel of tablet en verbind de babyfoon en je hebt altijd bereik! Je kunt je baby zien en terugpraten, filmpjes en foto’s van hem of haar maken, 10 verschillende geluiden en muziekjes afspelen vanaf je mobiel of tablet of de temperatuur in de baby- of kinderkamer zien.
Je kunt één babyfoon met meerdere mobieltjes of tablets verbinden en je krijgt een melding zodra er beweging of geluid in de babykamer is. Je kunt zelf instellen of je een signaal wilt ontvangen als er beweging of geluid is.

Voorzien van een uitgebreide paswoord protectie zodat alleen jij verbinding hebt met de babyfoon.

Als je hem via Wi-Fi wilt gebruiken ben je alleen een Wi-Fi signaal nodig in je babykamer, dat is simpel te zien als je dit met je mobiel controleert.
Op je mobiel of tablet kun je daarna zowel via Wi-Fi als via het netwerk van je provider verbinding maken met de babyfoon.
Mocht je de babyfoon zonder straling willen gebruiken en dus niet via Wifi kun je de optionele “Zero Emission Kit” erbij kopen waarmee je hem via het ethernet kunt verbinden.

Met de bij geleverde klem kun je de babyfoon overal bevestigen, aan de box, wieg, ledikant of waar ook.

• Infra rood HD camera: zowel overdag als ’s nachts haarscherp beeld
• Wi-Fi babyfoon
• 10 verschillende muziekjes en geluiden (volume instelbaar)
• Terugpraat functie
• Foto’s en filmpjes maken en delen met b.v. opa en oma
• Kamertemperatuur af te lezen op mobiel of tablet
• Je ontvangt een push bericht zodra er geluid of beweging is (instelbaar)
• Uitgebreide password bescherming
• Werkt op 5 Volt
• Alleen geschikt voor Apple of Android telefoons of tablets

Goed om te weten over Wi-Fi babyfoons:
Verbinding: Zorg ervoor dat de wifi babyfoon is aangesloten op een wifi netwerk met een sterk signaal. Een wifi babyfoon heeft op papier onbeperkt bereik maar in de praktijk maakt een wifi babyfoon dit alleen waar met een sterk wifi signaal. In de situatie waar de baby op een andere verdieping slaapt is het wifi signaal dan ook soms niet voldoende. Een wifi versterker is dan een oplossing. Deze versterkt het signaal zodat de babyfoon optimaal kan werken.

Stand-by-tijd: De batterijduur van je smartphone of tablet is afhankelijk van het gebruik. Bij continu gebruik of gebruik van langere periode met ingeschakelde applicatie zal de batterij van je smartphone of tablet sneller leeg zijn.