Kauwsieraden & meer Bijtketting haai neon oranje

12,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Oranje

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Kauwsieraden & meer Bijtketting haai neon oranje

Stoere bijtketting in de vorm van een haai. Geschikt voor kinderen met een gemiddelde kauwbehoefte. Je gebruikt bijtketting haai als veilig alternatief van kauwen op haren, nagels en kleding.

Schadelijke en/of chemische stoffen zoals ftalaten, BPA’s, PVC, lood of latex vind je niet in onze kettingen. Onze sieraden zijn gemaakt van 100% veilig siliconen en daarnaast wordt ieder sieraad voorzien van een veiligheidssluiting. Met deze extra veiligheidsmaatregel kan er ongestoord gesabbeld en gekauwd worden. En mocht het nodig zijn; deze sluiting gaat gemakkelijk open als er hard aan de ketting word getrokken.

De bijtsieraden zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kauwen werkt spanningsregulerend en concentratieverhogend, ideaal voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, prikkelverwerkingsproblemen of ADHD. De levensduur van de sieraden verschilt sterk per kind. Deze is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Het is afhankelijk van de bijtketting die je kiest en hoe dit past bij de kauwstijl van je kind. Is het sabbelen, of wordt er echt gekauwd? Is dit op een momentje waarop zenuwen de overhand hebben of heeft je kind doorlopend een kauwbehoefte? Is het sabbelen door doorkomende tandjes of krijgt de hanger een volledig gebit te verduren? Al deze factoren hebben effect op de levensduur van de ketting.
Omdat een gemiddeld kind niet bestaat is het moeilijk een gemiddelde levensduur aan te geven. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat er kinderen zijn die een sieraad in enkele dagen stukbijten en dat er aan de andere kant kinderen zijn die 8 tot 9 maanden met een sieraad doen. Als vuistregel is de levensduur van het sieraad 4 tot 12 weken.

De sluiting en het koord van de ketting zijn niet geschikt om op te kauwen of bijten.

De bijtsieraden zijn makkelijk wasbaar met water of zeep en losse hangers kunnen zelfs in de vaatwasser.

let op: de weergave van de kleur op een computerscherm kan afwijken van de werkelijke kleur.

Uiteraard dien je geregeld de bijtketting en hanger te controleren op slijtage en indien nodig te vervangen.

Materiaal:
siliconen
Voorraad: