Kauwsieraden & meer Bijtketting eenhoorn | Roze | Kauwsieraad

12,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Roze

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Kauwsieraden & meer Bijtketting eenhoorn | Roze | Kauwsieraad

Deze bijtketting met Eenhoorn is geschikt voor jonge kinderen met een lichte kauwbehoefte. De ketting wordt geleverd aan een zwart koord met veiligheidssluiting. Op de achterkant van de ketting zitten bobbeltjes voor een extra sensorische ervaring. Het formaat van de ketting is ongeveer 8 cm breed, 8 cm hoog en 0,9 cm dik.

Deze bijtketting is ook zeer geschikt voor kinderen met bijvoorbeeld autisme, prikkelverwerkingsproblemen of ADHD Kauwen werkt spanningregulerend en concentratieverhogend. Kauwen op pennen, haren, touwtjes en andere dingen is met deze ketting verleden tijd.

De ketting is gemaakt van 100% veilig siliconen en bevat geen schadelijke chemische stoffen zoals ftalaten, BPA’s, PVC, lood of latex.

Hoelang de ketting meegaat verschilt nogal per kind. De levensduur is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Als je kind een lichte kauwbehoefte heeft is zal de ketting 4-12 weken mee gaan. De sluiting en het koord van de ketting zijn niet geschikt om op te kauwen of bijten.

Materiaal:
siliconen
Voorraad: