Paarse Speelgoed Techno rammelaar & Loopy rammelaar

18,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Groen Oranje Roze Paars Paars, Blauw, Oranje, Roze, Groen

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Paarse Speelgoed Techno rammelaar & Loopy rammelaar

Twee van onze beste rammelaars in één aanbieding: Dit is een unieke combi aanbieding en alleen geldig zo lang de voorraad strekt. Nog even ter verduidelijking: je krijgt met deze aanbieding 2 rammelaars. de loopy rammelaar. de Techno rammelaar.
We hadden voor deze rammelaars al een heel scherpe prijs Loopy rammelaar:
Dit noemen we eigenwijs design speelgoed. Grandioos materiaal wanneer je het voelt zul je de diverse srtucturen waarnemen. Juist die verschillende structuren in combinatie met de felle contrasten van de kleuren, maken deze serie speelgoed tot iets heel speciaals voor baby´s. Dit speelgoed moet je zien als een ontwikkelings- formule voor baby´s. De ideale rammelaars voor de baby.
Een heel sterk punt van deze rammelaar is de vorm die steeds kan veranderen. Een extra uitdaging voor de fantasie van de baby.


Techno rammelaar:
Het goed kunnen "pakken" is voor een baby een heel sgrote stap voorwaarts in de ontwikkeling. De Techno Rammelaar ( zoals wij die genoemd hebben) is een rammelaar die altijd handvaten heeft die de baby uitdagen om te pakken dan wel om de rammelaar weer eens een keer om te gooien. Met deze rammelaar blijft de baby spelen en ontdekken. Over ontdekken gesproken; De handvaten zijn , glad, rubberachtig, zwart wit contrast en transparant. Dus er gebeurd van alles.
Dit noemen we eigenwijs design speelgoed. Grandioos materiaal wanneer je het voelt zul je de diverse srtucturen waarnemen. Juist die verschillende structuren in combinatie met de felle contrasten van de kleuren, maken deze serie speelgoed tot iets heel speciaals voor baby´s. Dit speelgoed moet je zien als een ontwikkelings- formule voor baby´s. De ideale rammelaar voor de baby.

Bijtring:
Als je deze rammelaar in je hand neemt, dan voel je een soort rubber. Je "denkt" dan dat dat dan ook als rubber reageerd, maar eigenlijk is het heel hard. Dat harde is perfect voor kinderen die tanden gaan krijgen. Juist deze rubber structuur helpt bij het snel doorkomen van de tanden.

Materiaal:
Plastic
Voorraad: