TM ORTHO PUZZLE «ORTHO-PUZZLE» MIX «Bos»/ Orthopedische Massage en Ontwikkeling Speelmat voor kinderen en ouderen /Kindervriendelijk, Hypoallergeen, EU-Gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, Recyclebaar

81,55
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Rood Geel Paars MIX «Bos»,rood geel groen paars «Bos»

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over TM ORTHO PUZZLE «ORTHO-PUZZLE» MIX «Bos»/ Orthopedische Massage en Ontwikkeling Speelmat voor kinderen en ouderen /Kindervriendelijk, Hypoallergeen, EU-Gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, Recyclebaar

Kindervriendelijk, Hypoallergeen, EU-Gecertificeerd Medisch Hulpmiddel, Recyclebaar

MIX «Bos». Voor kinderen vanaf 1 jaar
8 modules:
- MODULE «Dennenappel» (hard) 2st.
- MODULE «Dennenappel » (zacht) 2st.
- MODULE «Doornen» (hard) 2st.
- MODULE «Gras» (hard) 2st.
Oppervlakte – 0,5 m2 De MIX ‘Bos’ bootst het lopen over ruig terrein na, wat bijdraagt aan de ontwikkeling en de ondersteuning van de schokabsorberende eigenschappen van de voet en een positieve invloed heeft op de werking van de spieren in de voet en het onderbeen.
INDICATIES:
Klauwvoet
Klompvoet
Mobiele platvoeten

Volgens de statistieken heeft 70 procent van de kinderen aan het einde van school last van aandoeningen aan de voeten, wat een negatief effect heeft op hun gezondheid. De voetboog krijgt de juiste vorm wanneer een kind op ongelijke oppervlakken loopt tijdens zijn jonge kinderjaren. Dat gebeurt onder invloed van bepaalde spieren. Om deze juist gevormde voetboog in de huidige, moderne omstandigheden te bereiken, zijn de orthopedische ORTHO PUZZLE-matten ontwikkeld. Wanneer kinderen regelmatig op deze matten trainen.
✅KINDERSPEELMAT VOOR ORTHOPEDISCHE PLATVOETCORRECTIE - De orthopedische matten van ORTHO PUZZLE™ zijn een fantastisch hulpmiddel voor het voorkomen en het behandelen van platvoeten. Heeft een positief effect op de ontwikkeling van het kind op jonge leeftijd, ondersteunen het immuunsysteem, helpen bij het herkennen van kleuren en het ontwikkelen van de fantasie en aanraking. Klinische testen hebben aangetoond dat het gebruik van de ORTHO PUZZLE niet alleen een positief effect heeft op de fysiologische ontwikkeling van het kind, maar ook op de mentale ontwikkeling; het onderdrukt depressie en paniekklachten en heeft een kalmerend effect.
✅UNIEK TE COMBINEREN SPEELTEGELS VOOR DE BESTE RESULTATEN - Het stimuleren van de voeten met de ORTHO PUZZLE-massagemat, die ongelijkheden uit de natuur nabootst, heeft grote voordelen voor de gezondheid van kinderen. De matten bestaan uit modules die verschillende natuurlijke oppervlakten nabootsen. De modules zijn aan elkaar verbonden door het principe van een dankzij een speciale verbinding en sluiting. De modules met heldere kleuren zijn gemakkelijk schoon te maken en zijn goed bestand tegen intensief gebruik.
✅ZINTUIGELIJKE SPEELMAT VERBETERT DE COGNITIEVE EN FIJNE MOTORISCHE VAARDIGHEDEN - De heldere kleuren dragen bij kleurwaarneming en kleurgevoeligheid.· Bovendien bevordert het aan elkaar zetten van de tegelpuzzel de ontwikkeling van de rechterhersenhelft en de fijne motoriek, terwijl het gestructureerde oppervlak ook ideaal is voor zintuigelijk spel.
✅KINDVRIENDELIJK, HYPOALLERGEEN, EU-GECERTIFICEERD MEDISCH HULPMIDDEL Ons product heeft alle noodzakelijke onderzoeken en controles doorstaan en heeft de status van medisch hulpmiddel op het grondgebied van de Europese Unie ontvangen volgens EU-richtlijn nr. 93/42/EEC. Het is absoluut VRIJ van materialen die kinderen kunnen schaden, terwijl de in elkaar grijpende vierkante puzzelvloer tegels volledig recyclebaar zijn. De ORTHO PUZZLE-matten zijn gemaakt van hypoallergeen materiaal en volledig veilig voor kinderen.
✅STERK, ANTI-SLIP, MAKKELIJK TE REINIGEN & OP TE SLAAN - Deze vakkundig ontworpen, orthopedische speelmat is zo betrouwbaar dat de speeltegels niet losraken, zelfs niet wanneer het verticaal wordt vastgehouden! Bovendien bevat elk onderdeel speciale elementen die het wegglijden op gladde vloeren voorkomen. Ortho Puzzle afwasbare speeltegels zijn uitzonderlijk eenvoudig schoon te maken met wat warm water en zeep, en makkelijk op te ruimen in een speelgoedbak, of in de originele verpakking.