Roze BUNAY Dubbele Elektrische Borstkolf – BPA-vrij – incl. 3 maten borstschilden + 2 babyflessen + 8 wasbare nursing pads

79,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Goudkleurig Rose Gold,Wit Roze Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roze BUNAY Dubbele Elektrische Borstkolf – BPA-vrij – incl. 3 maten borstschilden + 2 babyflessen + 8 wasbare nursing pads

Haal meer uit je tijd als moeder!

Tegenwoordig heeft elke kersverse mama baat bij een passende borstkolf die het drukke dagelijkse leven een stuk gemakkelijker maakt. Onze Bunay dubbele elektrische borstkolf is ontworpen voor de moeder die op zoek is naar een handige en kwalitatieve borstkolf met de juiste hoeveelheid aan technische snufjes. 3 modi & 10 niveaus De Bunay borstkolf heeft drie modi. Namelijk de massage modus, de expressie modus en de bionische modus:

 • De massage modus stimuleert de melkproductie.
 • De expressie modus zorgt voor een effectieve en pijnloze kolf ervaring.
 • Een combinatie van de massage en expressie modi resulteert in de bionische modus: deze modus imiteert de natuurlijke zuigkracht van een baby.
Eenvoudig & Comfortabel Op het LED-scherm kunt u eenvoudig tussen de modi wisselen zonder uw baby wakker te maken. Daarbij kan de zuigkracht geluidloos aangepast worden naar maar liefst 10 niveaus: opbouwend van lichte tot snellere en krachtigere zuigbewegingen. De hoogte van de zuigkracht niveau verandert niets aan de comfortabele ervaring: de ultrazachte siliconen kussens zorgen voor extra comfort en de extra borstschilden garanderen een voor u perfect bijpassende borstschild. U krijgt er ook twee babyflessen bij die zijn voorzien van een ultrazachte borstvormige speen. Deze speen reguleert het drinken van uw baby en voorkomt verstikking. En door de bionische vorm wordt het combineren van de voedingsfles en borstvoeding een stuk gemakkelijker. Hierdoor geniet uw baby van moedermelk, al bent u niet aanwezig. Overal mee te nemen Deze kolf is ontzettend licht en daarom praktisch voor zowel thuis als onderweg. Daarbij is de eenvoudigheid waarmee het opgeladen kan worden uitermate ideaal: namelijk niet alleen via de stopcontact, maar door de usb-poort ook makkelijk via uw laptop of zelfs in de auto.
Reiniging & Desinfectie

Voor het kolven
Het is ontzettend belangrijk dat u voor het kolven de onderdelen die in aanraking komen met uw borsten ofwel de borstmelk grondig reinigt. Ook is het belangrijk dat u voor gebruik uw handen uitgebreid wast. Tevens is het wijs om uw borsten te wassen indien er cosmetica of crème op de huid aanwezig is geweest.

Na elke kolfbeurt
Haal de onderdelen na het kolven weer uit elkaar. Spoel vervolgens de onderdelen die in contact zijn gekomen met uw borsten ofwel borstmelk in koud water om zo de overgebleven melkproteïnen te verwijderen. Het is natuurlijk belangrijk dat u alleen gebruik maakt van water van drinkkwaliteit. Wij adviseren u ook alleen gebruik te maken van milde afwasmiddelen en een schone spoelbak of kom. Na 5 minuten in het water te hebben gelaten kunt u de onderdelen met een schone doek of borstel reinigen.

Dagelijkse Desinfectie Routine
-Handen uitgebreid wassen.
-Haal de onderdelen die in aanraking komen met uw borsten/borstmelk uit elkaar.
-Kook water.
-Vul een kom (of schone spoelbak) met het gekookte water en dompel de onderdelen erin.
-Laat de onderdelen in het water voor 10 minuten.
-Laat het water afkoelen en verwijder de onderdelen voorzichtig uit het water.
-Droog de onderdelen af op een gedesinfecteerd oppervlak.
-Bewaar de gedroogde onderdelen in een bewaarcontainer.
Algemene voordelen van de dubbele borstkolf van Bunay:
 • BPA-vrij
 • CE en EMC gecertificeerd
 • Eenvoudige bediening
 • Overal en makkelijk oplaadbaar
 • Eenvoudig schoon te maken
 • 3 modi & 10 zuigkracht niveaus
 • Verschillende maten borstschilden
 • Geavanceerd lawaai-reducerend systeem in motor
 • 100% veilig en accuraat
 • Ultra-zachte siliconen kussens