Gouden Rupex Elektrische Borstkolf – Dubbele Borstkolf met twee Motoren – Inclusief 36 Moedermelk Bewaarzakjes en 2 Baby Flessen van 150ml – BPA Vrij – Ultra Stil – LED Display

79,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Goudkleurig wit, goud Goud

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Gouden Rupex Elektrische Borstkolf – Dubbele Borstkolf met twee Motoren – Inclusief 36 Moedermelk Bewaarzakjes en 2 Baby Flessen van 150ml – BPA Vrij – Ultra Stil – LED Display

Na je zwangerschap zijn het spannende, onzekere, maar zeker ook mooie geluksmomenten die je natuurlijk zo zorgeloos door wilt brengen. Als je dan ook van plan bent om borstvoeding te geven, zijn er verschillende situaties waarin je een borstkolf nodig kunt hebben.
Maar ook wanneer je na de geboorte van je kindje geen borstvoeding gaat geven, komt dit apparaat goed van pas als je de stuwing wilt verminderen. Doe dit wel alleen wanneer het echt nodig is en niet op alle momenten dat je baby voeding krijgt.
De dubbele elektrische borstkolf van Rupex met 2 motoren Je wilt natuurlijk graag snel en efficiënt een voorraad opbouwen, of de borstvoeding nu moeizaam of prima verloopt. Onze elektrische dubbele borstkolf werkt sneller en efficiënter dan de handkolven en andere elektrische borstkolven.
Wat onze borstkolf zo uniek maakt zijn de dubbele motoren waardoor hij per borst afgesteld kan worden en het voor beide borsten zo comfortabel mogelijk gemaakt wordt. In de meeste gevallen verschilt het per borst hoe het kolven verloopt en daar hebben wij nu de oplossing voor!
Ultra comfort en vele opties! Vanaf nu kun je op ieder gewenst moment kolven in een comfortabele houding en op verschillende locaties. Zodra je de borstkolf start, begint deze in een rustige stand die naar wens is op te voeren. Het siliconen kussen buigt lichtjes mee en past zich aan, aan 99% van alle vormen en maten.
Neem een pauze wanneer je wilt en sla je favoriete programma’s op zodat je deze niet telkens opnieuw hoeft in te stellen. Ook werkt onze borstkolf super stil en heeft 9 verschillende combinaties voor jouw perfecte afstelling!
Jouw voordelen:
✔ BPA vrij ✔ zorgeloos en snel kolven ✔ sneller een voorraad opbouwen ✔ inclusief 36 moedermelk bewaarzakjes ✔ volledig in te stellen naar jouw wensen ✔ zacht en comfortabel ✔ gebruiksvriendelijk ✔ uniek dankzij twee motoren ✔ super stil en handig mee te nemen ✔ kan zelfs al powerbank gebruikt worden voor je mobiel en tablet!
100% garantie Wij staan volledig achter onze producten en bieden wij jou als blijk van dit vertrouwen een garantieperiode aan van twee jaar. Wanneer binnen deze 24 maanden bij normaal gebruik van het product problemen optreden, vervangen wij jouw product graag.
Inhoud:

  • 2 baby flesjes 150ml met een wijde opening
  • 36 moedermelk bewaarzakjes
  • 2 speen doppen
  • LED display met touchscreen
  • 4 melk klepjes
  • 2 anti stof doppen
  • 2 massage kopstukken
  • 1 siliconen slang
  • 2 flessen staanders

Bestel vandaag nog zonder risico en je bent direct compleet!
Onderhoud: Voordat je je borstkolf voor het eerst gaat gebruiken, is het belangrijk dat je eerst de onderdelen die met de borst en melk in contact komen steriliseert. Het steriliseren (desinfecteren) kun je doen door het uit te laten koken, gewoon in een pan met kokend heet water. Als je dit gedaan hebt, kun je de kolf volgens de beschrijving gemakkelijk in elkaar zetten.
Het is niet perse nodig om na iedere kolfsessie alles heel grondig schoon te maken en te steriliseren. Als je bijvoorbeeld meerdere keren per dag kolft, voldoet het als je na elk gebruik de onderdelen schoon spoelt onder de kraan en schoonmaakt met een sopje. Leg na het schoonmaken de onderdelen in een schone, dichtgeknoopte theedoek tot de volgende kolfsessie.
Zorg ervoor dat je de kolf bij dagelijks gebruik één keer per dag steriliseert. Het steriliseren van alle kolfspullen doe je alleen na het laatste gebruik op die dag. Op deze manier zorg je ervoor dat alles veilig blijft voor jou en je baby.
Veel gestelde vragen: Is het product veilig? Ja, ons product is BPA vrij en voldoet aan alle Europese eisen. Is het comfortabel? Ja, onze borstkolf voelt niet koud en hard aan Wat maakt deze borstkolf anders? Onze dubbele borstkolf heeft twee motoren waardoor hij per borst af te stellen is en heeft hij een extra groot LED display voor een gemakkelijk gebruik en overzicht. Maakt een elektrische borstkolf veel geluid? De meeste elektrische kolfapparaten wel, maar de Rupex borstkolf is ultra stil! Kan ik het zonder snoer gebruiken? Ja ons product is draadloos te gebruiken dankzij de oplaadbare batterijen. Hoeveel kan ik per keer kolven? Je kan met onze dubbele borstkolf 300ml per keer opslaan! Is het gebruiksvriendelijk? Ja, dankzij het handige full touchscreen led-scherm is het makkelijk te gebruiken voor alle functies. Kunnen de onderdelen in de vaatwasser? Nee, we raden het aan om de voorgeschreven onderhoudsinstructies aan te houden om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen voor je baby.