Emon Herbruikbare/Hervulbare knijpzakjes (Set van 7) voor fruit/groente/smoothie mixes – Makkelijk te vullen en schoon te maken – Dubbele sluiting - Lekvrij – BPA vrij

26,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Emon Herbruikbare/Hervulbare knijpzakjes (Set van 7) voor fruit/groente/smoothie mixes – Makkelijk te vullen en schoon te maken – Dubbele sluiting - Lekvrij – BPA vrij

Set van 7 stuks hervulbare/herbruikbare knijpzakjes van 170 ml (20 x 11 cm). Voor elke dag van de week een knijpzakje! Bent u op zoek naar een gezonde vervanger voor de fabriek fruitmixen, smoothies en groente purees, vaak met een overschot aan suikers, zouten, geur, kleur en smaakstoffen?
Met deze hervulbare/herbruikbare knijpzakjes wordt gezond eten voor uw kinderen makkelijk, praktisch en leuk:

 • Laat uw kinderen op een leuke manier van gezond voedsel genieten.

 • De vervanger voor de dure, milieu belastende , eenmalig te gebruiken knijpzakjes.

 • Makkelijk te vullen en schoon te maken.

 • Maak uw eigen groente en fruit 1 keer en gebruik ze de hele week

 • Hoge kwaliteit en een dubbele sluiting tegen lekken

 • Voedsel veilig: BPA, PVC, lood en phthalate vrij

Waarom onze klanten zo tevreden zijn over deze knijpzakjes:
 • Makkelijk te sluiten, vullen en schoonmaken: De gratis sluitclip gezamenlijk verpakt met de knijpzakjes helpen u om de knijpzakjes makkelijker te sluiten. De brede opening aan de onderkant zorgt ervoor dat het vullen en schoonmaken gemakkelijk gaat.

 • Reinig het knijpzakje eenvoudig via de opening aan de onderzijde, of zet ze na het doorspoelen in het bovenste rek van de vaatwasser. Via het transparante vakje in het knijpzakje is te controleren of hij echt goed schoon is, geen uitpuilende delen waar voedsel achter kan blijven hangen en bacteriën kunnen ophopen.

 • Kwalitatief hoogwaardige constructie: Het design van de anti-stik dop zorgt voor een zo hoog mogelijke veiligheid. De zachte en afgeronde hoeken zorgen ervoor dat kinderen zich niet kunnen bezeren. Het dubbele sluit systeem zorgt ervoor dat het knijpzakje niet lekt.

 • Voedsel veilig materiaal: BPA, PVC, lood en phthalate vrij.

 • Herbruikbaar en recyclebaar: De hervulbare/herbruikbare knijpzakjes kunnen keer op keer gebruikt worden. Bespaart geld en natuurlijke bronnen, in tegenstelling tot de eenmalig te gebruiken knijpzakjes. Verpakking en knijpzakjes zijn recyclebaar.

Maak het voedsel dat u meegeeft veiliger en aantrekkelijker:
 • Ken de kwaliteit van de ingrediënten in het eten van uw kind. Mix het favoriete eten van uw kind met het eten dat u graag wilt dat ze eten.

 • Kinderen vinden het leuk als u een variëteit van gezond eten “verstopt” in de knijpzakjes. U kunt de knijpzakjes vullen met veel verschillende soorten voedsel zoals: Purees, Fruitsappen, Appelmoes, Smoothies, Havermout, Yoghurt, Ijs of zelfs aardappel puree!

 • Zuignippel design om het voedsel nog interessanter en aantrekkelijker te maken.

 • Bescherm het milieu en bespaar tegelijk geld
Hoe u de hervulbare knijpzakjes het beste schoon kunt maken: De beste en snelste manier om ze schoon te maken is om een flessen borstel te gebruiken met warm water en een afwasmiddel. U kunt ze dan aan de lucht laten drogen op een droogrek, of u plaats het dopje van het knijpzakje tussen de sluiting aan de onderkant zodat het goed kan uitlekken. U kunt ze ook eerst afspoelen met water, waarna u ze in het bovenste rek van de vaatwasser plaatst. Opent u hierbij wel de sluiting aan de onderkant, en plaatst u ze het liefst ergens omheen, zodat het water er goed doorheen kan vloeien. Vaatwasser (bovenste la) en vriezer veilig. Overige kenmerken van het knijpzakje: Mooie kleuren en leuke bedrukking die bij kinderen tot de verbeelding spreekt.

Materiaal:
polyetheen
Voorraad: